حتما شما هم متوجه برخي از قفسه‌هاي کتاب شده‌ايد که دو دو طرف و پشت به کتاب‌هايي که چيده شده‌اند حاوي حائل يا تکيه‌گاه هستند. از منظر فيزيکي، اين حائل في يا چوبي که مقابل کتاب‌ها در هر رديف کتابخانه قرار مي‌گيرد باعث انسجام و کنار هم قرار گرفتن کتب مي‌شود. اما از منظر زيبايي‌شناختي نقش اين حائل فراتر است و به چينش کتاب‌ها تقارني زيبا و محسوس مي‌دهد که اغلب از ديدگاه بيننده خوشايند است؛ چون به خواننده اين حس را القا مي‌کند که اين دسته از کتاب‌ها خاص‌تر هستند و به آن‌ها توجه ويژه‌ي داشتيم. سخنراني‌ها هم دقيقا مثل کتاب‌هايي که در يک قفسه در کنار هم قرار مي‌گيرند به چنين حائلي نياز دارد. حائلي که براي پشتيباني از ايده‌ها و حرف‌ها در سخنراني ضروري به نظر مي‌رسد.


روش‌هاي پشتيباني از ايده‌ها و حرف‌ها در سخنراني


منظور از حائل در سخنراني تکيه‌گاه يا پشتيباني است که مي‌تواند از بدنه سخنراني حمايت کند و در صورت نياز آن را اثبات کند. شروع و پايان سخنراني با استفاده از عناصر مشابه و مشترک نظمي هنري و تقارني دلچسب را به اول و آخر آن مي‌بخشد. اصلا با استفاده از همين ترفندهاي پشتيباني از ايده‌ها و حرف‌ها در سخنراني است که ممکن است مخاطب به خاص بودن و مستند بودن گفته‌هاي ما ايمان بياورد و به اين شکل توجه ويژه‌تري به روند سخنراني داشته باشد.


پشتيباني از ايده براي اثبات ادعايي که در سخنراني داريم روشي ظريف است و اين ديدگاه را در مخاطبان به وجود مي‌آورد که سخنران با دقت زيادي به جزئيات موضوع پرداخته است. نتيجه چنين رويکردي در سخنران افزايش اعتماد مخاطبان و باورپذيري هر چه بيش‌تر ادعاهاي شما در سخنراني است. براي اين که با اين تکنيک آشنا شويد همراه ما بمانيد.





مشاهده مقاله  با شناخت ريشه هاي ترس ،دلواپسي هايتان را حين حرف زدن در جمع دور بريزيد!




روش‌هاي پشتيباني از ايده‌ها و حرف‌ها در سخنراني


استراتژي‌هاي زيادي براي پشتيباني از ايده‌ها در سخنراني وجود دارد که پيش از اين به برخي از آن‌ها در معرفي ترفندهاي پشتيباني از ايده براي ماندگار کردن سخنراني پرداختيم. اين که از چه راهي براي حمايت از ايده اوليه و اصلي سخنراني استفاده کنيم کاملا به موضوع سخنراني و زمينه بحث بستگي دارد. استفاده از روش‌هاي رنگارنگ براي پشتيباني و حمايت از ايده اصلي سخنراني مثل قرار دادن کتاب رمان در کنار کتاب‌هاي علمي است. پس يک روش را به خوبي شناخته و آن را به کار بگيريد.


پشتيباني از ايده‌ها با استفاده از دو داستان


يکي از ساده‌ترين ايده‌هايي که اتفاقا بارها و بارها در برررسي اهميت داستان در سخنراني بدان پرداختيم همين قصه‌هاي کوتاهي است که بايد به صورت خلاقانه و هوشمندانه بازگويي شوند. اما چرا دو داستان؟


در ابتدا سخنراني، سخنران موضوع را با استفاده از يک داستان کوتاه و بي‌انتها آغاز مي‌کند. سخنران در اين مرحله کل داستان را تعريف نمي‌کند و فقط سرنخي به مخاطب مي‌دهد تا از سير و کليات داستان خبردار شود. در اين بخش کاراکترهاي اصلي و چالش مهم داستان به تصوير کشيده مي‌شود بعد از آن هسته اصلي سخنراني است که توسط سخنران بيان خواهد شد.


روش‌هاي پشتيباني از ايده‌ها و حرف‌ها در سخنراني


در مرحله بعدي يعني انتهاي سخنراني به آن چه که از کل داستان باقي مانده است مجددا پرداخته مي‌شود تا يک نتيجه روشن به دست آيد. در صورتي که براي آغاز و پايان سخنراني از داستان جهت پشتيباني از ايده و حرف‌هايتان استفاده مي‌کنيد بايد دقت داشته باشيد که:



  1. کل داستان به ايده شما مرتبط باشد و آن چه که مي‌گوييد به نحوي با موضوع اصلي سخنراني گره خورده باشد. به عنوان مثال اگر موضوع سخنراني دنبال کردن آرزوهاي کودکي در جواني است قطعا بايد کاراکتر اصلي داستان شما فردي باشد بلندپرواز که در پي آرزوهاي خود تلاش مي‌کند

  2. در بخش اول سخنراني صرفا معرفي کوتاهي از داستان داريم و اين که چه طور مسير داستان عوض مي‌شود را در پايان سخنراني بحث مي‌کنيم


براي يافتن مسير زندگي بهتر کليک کنيد


با دانشگاه زندگي همراه شويد


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : سخنراني ,پشتيباني ,داستان ,استفاده ,اصلي ,ايده ,اصلي سخنراني ,براي پشتيباني ,پايان سخنراني ,موضوع سخنراني ,ايده براي
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دبستان دخترانه بنت الهدی جونقان پیش بینی فوتبال مشاور انبارو انبار داری امیر Travis اتحادیه صنف آلومینیوم کاران یزد JUST MUSIC یک وردپرس کار اماتور شاهدان خوسار(خوانسار) Chris دانلود تحقیق