برخي از تصميم گيري‌هاي زندگي، عجيب سخت و طاقت‌فرسا مي‌شوند. مثل انتخاب لباس مناسب براي شرکت در مصاحبه کاري، انتخاب کفش راحت از ميان هزار و يک رنگ کتاني زيبا در يک فروشگاه بزرگ کفش يا انتخاب رنگ ماشين موردنظرتان در حالي که تمام رنگ‌هاي موجود آن در دلبري مي‌کنند! زندگي پر است از اين موقعيت‌ها و در نهايت اين ما هستيم که براي تصميم گيري بهتر و انتخاب عاقلانه با خودمان کنار آييم.


روي ديگر تصميم گيري‌هاي بزرگ و کوچک زندگي ما به اندازه‌اي مي‌تواند حساس باشد که سرانجام آن تصميم گيري چيزي جز حس پشيمان و ناتواني به دنبال نداشته باشد. در چنين شرايطي اگر تصميم گيري صحيحي اتخاذ شده باشد و اعتماد به نفس کافي را نسبت به تصميمات خود داشته باشيم هرگز از راهي که طي شده است احساس پشيماني نخواهيم داشت.


در نهايت همه ما مي‌توانيم طي چند گام ساده، يک تصميم گيرنده بهتر شويم. اگر شما هم به دنبال ارتقا توانايي تصميم گيريتان هستيد و احساس مي‌کنيد نمي‌توانيد نسبت به تصميماتي که اتخاذ مي‌کنيد پايبند بمانيد با چند عادتي که در ادامه بررسي مي‌کنيم همراه ما باشيد.


 4 عادتي که براي تصميم گيري بهتر به کمکتان مي‌آيد


چنان چه قبلا گفته شد بسياري از مردم، براي تصميم گرفتن به ماه‌ها و يا حتي سال‌ها زمان نياز دارند. ايجاد تغييرات ضروري ترسناک به نظر مي‌رسد و اين ترس از اتفاقات نا‌شناخته، ممکن است شما را متوقف سازد. اغلب تصميمات ما بر اساس ارزش‌ها اتخاذ مي‌شوند. ارزش‌ کلمه‌اي است که بسياري به آن بي‌توجهي مي‌کنند اما ارزش‌ها هنوز مهمترين عامل انگيزه‌ي ناخود‌آگاه محسوب مي‌شوند و وقتي به آن‌ها بي‌توجهي شود زندگي را ويران مي‌کند. وقتي ارزش‌هاي شما مهم محسوب نمي‌شوند شما عصباني و بي‌احساس مي‌شويد و يا حتي احساس نا‌اميدي مي‌کنيد. شما با خود و اطرافيانتان  احساس ناراحتي مي‌کنيد و به آن‌ها بي‌اعتماد مي‌شويد. طوري که در نهايت زندگي سخت به نظر مي‌رسد.





مشاهده مقاله  تفکر انتقادي




 


تصميم گيري بهتر


به موارد زير عادت کنيد تا لذت تصميم گيري بهتر را بچشيد!


اعتماد به نفستان را قبل از شروع کار محک بزنيد!


يکي از عادت‌هايي که پيش از شروع هر پروژه‌اي بايد با خودتان تمرين کنيد محک زدن ميزان اعتماد به نفستان است. به عنوان مثال ممکن است درخواست افزايش حقوق را به رئيستان بدهيد و 80 درصد از پذيرش آن مطمئن باشيد. يا اين که 90 درصد مطمئن باشيد که قرار است بعد از مصاحبه تحصيلي، در دانشگاه موردنظرتان قبول شويد. اگر سطح اعتماد به نفستان با اين موضوع هماهنگ نباشد به زودي شکست مي‌خوريد؛ چون اعتماد به نفس بيش از حد درباره هر موردي شما را با شکست مواجه مي‌کند.


مورد ديگري که در اکثر موارد با آن رو به رو هستيم اعتماد به نفس بيش از حدي است که ممکن است در تخمين زمان موردنظر داشته باشيم. مثلا تصور کنيم 10 دقيقه براي نوشتن يک گزارش کافي است اما وقتي مراحل نوشتن آن را شروع مي‌کنيم متوجه مي‌شويم ساعت‌ها ما را به خود درگير کرده است!


شرط تصميم گيري بهتر در زندگي، محک زدن اعتماد به نفستان است. اگر تصور مي‌کنيد که براي انجام يک کار به زمان بيش‌تري نياز داريد يا ممکن است هر لحظه با نظر مخالف رئيس يا همکارتان رو به رو شويد پس سطح اعتماد به نفستان را با حقايق موجود راستي‌آزمايي کنيد!


محصول کمال طلبي را کليک کنيد


با دانشگاه زندگي همراه شويد


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اخبار بلاکچین گروه توانمندسازی روان‌شناختی بانوان آینده هزاران سال است که آمده ... Craig فروش لوازم جانبی موبایل اولین مرجع آموزش ASP.Net در ایران گلشن یاس نکات