زندگي حرفه‌اي و شخصي، به‌طور مداوم به من يادآوري مي‌کند که زندگي چقدر مي‌تواند متزل باشد. همه‌چيز مي‌تواند در ابعاد متفاوتي تغيير کند و زندگي که ما مي‌شناسيم مي‌تواند ناگهان به چيزي بي‌نظير و عالي يا به وحشتي بي‌بديل تبديل شود.

طي هفته گذشته، يکي از مراجعين من به دليل دستاورد علمي خود موفق به دريافت بورسيه تحصيلي شد، يکي ديگر از مراجعينم متوجه شد به سرطاني غيرقابل درمان و در مراحل پاياني مبتلاست و يکي از دوستان کودکي من به طرز فجيعي کشته شد.

زندگي جزر و مد دارد و در جريان است. هرروز، روزي تازه و متفاوت است. ما لذت‌ها را تجربه مي‌کنيم و معمولاً همراه با آن، آزار هم مي‌بينيم.

هرروز از زندگي ما، معني‌دار است. زندگي فرصتي است براي تفکر و تأمل، رشد و ايجاد تغييراتي تدريجي در خودمان. ما مي‌خواهيم بدانيم چطور به بهترين شکل ممکن زندگي کنيم. يک زندگي سازنده، هدفمند و زندگي که ما را به خود و ديگر افراد متصل و نزديک مي‌کند.

داشتن بهترين زندگي

10 نکته براي داشتن بهترين زندگي:

1. به‌طور روزانه بررسي کنيد که آيا به ارزش‌هاي اساسي خود پايبند بوده‌ايد يا خير

همچنين ببينيد چه‌کار خاصي در خلاف جهت اين ارزش‌ها انجام داده‌ايد (مثلاً اينکه بر اساس ارزش‌هاي مادرانه/پدرانه خود، باوجودي که فرزندتان بدخلقي کرده است، با او با مهرباني رفتار کرده‌ايد). در پايان هرروز، فهرستي تهيه ‌کرده و بنويسيد آيا طبق ارزش‌هاي خود رفتار کرده‌ايد يا خير.

1. به قضاوت‌هايي که درباره خود و ديگران مي‌کنيد توجه داشته باشيد

آن لحظه‌هايي که بايدونبايدهاي خود را به ديگران ديکته مي‌کنيد و تأکيد داريد که همه‌چيز بايد طبق نظر شما پيش روند. کمتر سخت بگيريد و تلاش کنيد انعطاف‌پذيري بيشتري داشته باشيد.

مشاهده مقاله  چرا دوستان خود را از دست مي دهيم؟ اقداماتي براي زنده نگه داشتن دوستي ها

قضاوت

1. به ديگران کمک کنيد ولي در مقابل هيچ انتظاري از آن‌ها نداشته باشيد

کاري را انجام دهيد که قلباً خواهان انجام آن هستيد. مثلاً، باملاحظه، مهربان يا دلسوز باشيد.

1. شنونده فعالي باشيد

لحظاتي را صرف گوش دادن به صحبت‌هاي کسي کنيد که مي‌خواهد صدايش را بشنويد، بدون اينکه حواس او را پرت کنيد، صحبتش را قطع کنيد يا بحث را به سمت موضوعات مرتبط يا بي‌ربط منحرف کنيد (مثلاً وقتي با دوستان يا خانواده خود بر سر ميز شام هستيد، خود را با گوشي موبايل مشغول نکنيد. آن را خاموش کرده و کنار بگذاريد).

چطور شنونده فعال باشيم

1. قضاوت نکنيد

حواستان باشد چه زماني در حال قضاوت، نقد يا اثرگذاري منفي بر روي کسي هستيد. سعي کنيد فقط مشاهده‌گر باشيد و تمايلات، تفکرات منفي و قضاوت‌هاي خود را اعمال نکنيد. به‌جاي آن‌که افراد را متهم کنيد، از آن‌ها علت رفتارشان را جويا شويد (مثلاً به‌جاي آنکه بگوييد “او ديگر به سراغ من نيامد، او بسيار بي‌مسئوليت و خودخواه است” بگوييد “او ديگر به سراغ من نيامد. من مي‌خواهم از او بپرسم چرا چنين رفتاري داشت”).

1. ارتباطات جديدي برقرار کنيد

خود را به چالش بکشيد و سعي کنيد باکسي ارتباط برقرار کنيد که به او فکر مي‌کنيد يا مي‌خواستيد با او ارتباط برقرار کنيد و به دلايل مشخص يا نامشخصي از انجام اين کار اجتناب کرده‌ايد.

براي تقويت فن بيان خود اينجا را کليک کنيد

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Heather اموزش نکته ای ریاضی متوسطه اول کتاب چین دکوراسیون داخلی ادبی خدای من و دنیای من مای دراما روانشناسی روزانه كافي نت كالج نت تربت حيدريه